- Ako je neko igrao Swat3 ili Swat4..ovo se moze prepoznati kao nastavak tj SWAT 5 kako se nezvanicno zove, a zapravo je READY OR NOT firme VOID.
Ko voli hardcore takticku igru kao sto je bio SWAT pre nekih 20 godina?! (jbt ja i dan danas igram swat3) ovo ce mu biti uzivanje. Prica je manje vise ista, ali posto su rainbow six i ostale zajebancije odavno pocele da prate "run and shoot" tip igre, ovo je nesto sasvim posebno. Posebno mi se svidja endzin, jer je u igri sve, bukvalno sve unistivo, od kese čipsa u samousluzi, do glave neprijatelja koja se raspada ko tikva.
Igra je ekstremno dobra ali i ekstremno skupa po mom misljenju ..preorder je oko 40e ako se ne varam. Veceras je inace prvi reveal gameplay.
Sensitive content :)
https://i.redd.it/blfhqfr95fm01.png
Ukratko evo snimka
READY OR NOT
- Гибаница
- Поруке: 135
- Придружен: 10 Мар 2018 10:52
- Место: Novi Sad
READY OR NOT
- Мики
- Поруке: 484
- Придружен: 06 Мар 2018 00:44
- Место: Велика Србија
READY OR NOT
Ово је оно што је CQB у А3 требао бити. Видим и едитор ће бити у игрици. Чини се обећавајуће.
‘All humanity’s problems stem from man’s inability to sit quietly in a room alone.’ (Blaise Pascal, Pensèes, 1670)
- Ледени
- Поруке: 216
- Придружен: 22 Јан 2020 15:49
- Место: Beograd
READY OR NOT
Pratim development igre od mozda 2016 i imam velike nade za ovu igru, cena ko cena jbg veca je mozda jer studio koji pravi je manji pa je teze i napraviti ali nmvz. Cekam da izadje pa mozda kupim.
- Шарке
- Поруке: 254
- Придружен: 19 Мај 2019 19:33
READY OR NOT
I ja čekam da izađe, nadam se da ce biti bolja od R6:Siege...
Нов почетак, нов ја! - Шарке
- Ледени
- Шарке
READY OR NOT
Pa baš zato ti kažem, zašto misliš da sam prestao? Postao je "run and gun" gde svi mejnuju Ash i IQ i na obj su za 20s, već nekih 6-7 meseci u opšte ne igram.. zato se i nadam da će RoN biti vredno tih 30-40€
- Ледени
- Шарке
READY OR NOT
Ma kakvi, sranje je postao, a ovo pratim od kad se piavio onaj tizer, ne secam se vise nikada je to bilo..
- Качар
- Поруке: 226
- Придружен: 02 Јан 2020 00:52
- Место: Озрен
READY OR NOT
RSix je poceo da juri Esports trend, nikad to vise nece biti kao sto je pre bilo. RoN ce preuzeti celu tu pricu sa kojom je poceo RSix, i nadam se da ce biti kvalitetan koliko je bio SWAT 4 u svoje vreme.
burning dro on 24's
- Црни
- Поруке: 115
- Придружен: 03 Апр 2018 20:20
- Место: Црна Гора
READY OR NOT
Ljudi prvi gameplay koji sam gledao skoro ne izgleda dobro. Ovo ce da bude smece samo takvo nazalost.
Сјеђење је опуч поред лежања.