Дискусија о Модовима

Слике, снимци, модовима и актуелна дешавања у АрмА свету.
Корисников грб
Френки

Капетан
Поруке: 2711
Придружен: 06 Мар 2018 00:51
Место: Врање

Дискусија о Модовима

Порука од Френки » 20 Нов 2018 11:05

КУП модови тренутно раде нови апдејт који ће им дати на квалитету и што се за њих подразумева на квантитету, а који ће свакако нама свакако отворити више простора да се играмо рата. Ја сам скинуо дев верзију и направио преглед свега доступног осим нове Чернарус Винтер мапе, и ситних измена на досадашњним мапама.

Прва значајнија промена јесу Калашњикови аутомати, КУП је до сада користио дирекне портове Арме 2 калашњикова и то без много дотеривања па су исти изгледали очајно и некима смањивали ужитак чак и када су у рукама ботова, али сада је квалитет модела свакако на нивоу Арме 3.

Затим су доста порадили на НАТО снагама и штета што је Операција Цитадела почела пре овог апдејта, многе ствари су могле бити искориштене. Првенствено модели и текстуре униформи, шлемова и прслука Британске Војске су значајно унапређени, као и нови модели Америчких Вудланд униформи које се нису нашле у овом дев билду.

Затим су замењени модели М16А2, М16А4, М4А1, Г36 и додато доста нових модела укључујући ХК416,МГ3,Сига, М27 ИАР и многи други.

Немци су добили новог Леопарда 2.

И за крај нешто што је прилично недостајало за потребе поморских инвазија, десантна опрема.

Сигурно је то да КУП не може да парира РХС-у што се тиче квалитета, али за оне ствари где ја користим КУП по мени ово је и више него довољно.
Све што бива и што може бити,
мени ништа није непознато,
што год дође ја сам му наредан.
Корисников грб
Мики
Поруке: 484
Придружен: 06 Мар 2018 00:44
Место: Велика Србија

Дискусија о Модовима

Порука од Мики » 20 Нов 2018 12:46

Хвала ти Аркане да и овима дође из гузице у главу. Напокон се можемо играти Вијетнама нормално, а не са она 3 полигона што су представљала М16А2 до сад. Да ли ови десантни чамци раде норамлно, или багују као онај из РХС-а?
‘All humanity’s problems stem from man’s inability to sit quietly in a room alone.’ (Blaise Pascal, Pensèes, 1670)
Корисников грб
Френки

Капетан

Дискусија о Модовима

Порука од Френки » 20 Нов 2018 14:03

@Мики а јебеш га, они портују не моделују xD Заправо мислим да ће бити чак и оквир од 20 метака кад већ причамо о Вијетнаму. Раде, заправо овај VIV (Vehicle In Vehicle) ради још у едитору док ређаш возила, и да би ставио возило на овај брод довољно је само да га превучеш преко.
Корисников грб
Мрав

Разводник
Поруке: 71
Придружен: 24 Апр 2018 14:33
Место: Београд
Контакт:

Дискусија о Модовима

Порука од Мрав » 20 Нов 2018 15:14

Auuuu, ove amfibije za transport vozila otvaraju dosta vrata za buduće misije. :)
"Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака" Петар Петровић Његош
Корисников грб
Бајомир

Капетан
Поруке: 3117
Придружен: 06 Мар 2018 02:43

Дискусија о Модовима

Порука од Бајомир » 20 Нов 2018 18:41

Фала курцу да неко убаци ове маторе емке, да може да се играју пре-2000-их сценарији.

Боље да су убацили Леопард 2А4 варијанту или неку старију, јер већ има модерни набуџени у ванили. >Bx(((
--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
Корисников грб
Френки

Капетан

Дискусија о Модовима

Порука од Френки » 20 Нов 2018 19:24

@Бајомир Ова која је тренуно у Ванили је неки набуџени прототип, у суштини они не праве моделе убацују то што им неко да или што има у А2, а имају дозволу за портовање.
Корисников грб
Бајомир

Капетан
Поруке: 3117
Придружен: 06 Мар 2018 02:43

Дискусија о Модовима

Порука од Бајомир » 20 Нов 2018 19:57

Није то прототип, то је варијанта Leopard 2SG за војску Сингапура, имају око 200 комада.

А одакле су извадили овај 2А7?

|Ово ти није требало, бајо мој!|
Корисников грб
Френки

Капетан

Дискусија о Модовима

Порука од Френки » 20 Нов 2018 20:53

E то видиш нисам знао. Немам појма неко им је дао вероватно квалитетан модел па су убацили.
Корисников грб
Френки

Капетан

Дискусија о Модовима

Порука од Френки » 21 Нов 2018 14:59

Ако се неко интересује за напредно гађање артиљеријом прибавио сам руски мод који вам омогућава све то! Једина мана, све је на руском. Подешавања су намењена хаубицама Д30 и М119, ВБР-у Град, минобацачима 60,81 и 120мм, а додатну муницију, бусоле, минобацаче, лансере и статике можете наћи у едитору, под "empty" објектима тако што ћете укуцати "ammo". Мод се мора ручно додати у лаунчер јер није са воркшопа.

Линк ка моду:

https://www.sendspace.com/file/8s2ahi

Упутства за коришћење:

Корисников грб
Френки

Капетан

Дискусија о Модовима

Порука од Френки » 23 Нов 2018 18:09

Измењене текстуре вегетације, терена, траве на Черну и вероватно ће бити измена осветљења .

Пошаљи Одговор