Браћо од данас је доступан пес за играње, и што је нај битније бесплатан је. Скидајте што пре па да играмо
Е ФУДБАЛ ИЛИТИ ПЕС
- Шоми
- Поруке: 493
- Придружен: 28 Мар 2020 15:32
- Место: Аугзбург
Е ФУДБАЛ ИЛИТИ ПЕС
За ту војсу у опанку сазнао је читав свет
- Даре
- Поруке: 921
- Придружен: 06 Мар 2018 15:09
- Место: Krepoljin
- Контакт:
Е ФУДБАЛ ИЛИТИ ПЕС
igram PES od ISS Pro Evolution, do 2017'2018 je i bio ajde kazem dobar, posle toga vise nisam mogo da igram nova izdanja, a ovo je sve samo PES nije, skidam da probam, ali znam da cu da zavrsim razcoran... inace ocene na stimu "Overwhelmingly Negative"
- Теча
- Поруке: 950
- Придружен: 08 Сеп 2019 19:24
- Место: Ниш
Е ФУДБАЛ ИЛИТИ ПЕС
Баш добра оцена. Ал оно ако можемо заједно да пикамо, што да не. Купићу сутра џојстик и придружујем се
...само панк, хеви метал, само рокенрол, курве насиље и алкохол...
- Јашке
- Поруке: 167
- Придружен: 07 Феб 2020 19:22
Е ФУДБАЛ ИЛИТИ ПЕС
Једини PES(Winning Eleven) који је ваљао је 6 и 7. Све после тога нема појма, видим да је већ оцењен негативно. Вероватно је зато и бесплатан. Али ја теби Шоми желим да уживаш у игри и да победиш све ове остале чланове.
- Јаков
- Поруке: 21
- Придружен: 13 Сеп 2021 16:57
- Место: Ивањица
Е ФУДБАЛ ИЛИТИ ПЕС
Па мислим оно ја сам љубитељ фудбалских игара, сад у задње време, тј задње 3/4 године играм ФИФУ која исто није лоша, али конами може да поправи и ово сто су урадили са 2021 што су избацили, јер просто нови енгџин, ново је све док се мало упознају па и сама оптимизација игре, али најавили су пре избацивања да ће игра бити сервис гејм што значи да ће током игре и времена поправљати и убацивати нове ствари
- Крупањац
- Поруке: 174
- Придружен: 14 Јун 2021 11:57
- Место: Крупањ
- Контакт:
Е ФУДБАЛ ИЛИТИ ПЕС
Једини ПЕС који је ваљао је ФИФА
────-─█████████████ ────-─
─────────────── ██ ────-─
───────────── ██ ────-─
─────────── ██ ────-─
───────── ██ ────-─