Војна историја и актуелна дешавања (Литература, Документарни Филмови, Дискусија)
- Рокси
- Поруке: 828
- Придружен: 14 Мар 2018 00:46
Војна историја и актуелна дешавања (Литература, Документарни Филмови, Дискусија)
@Профа @Црни
Не знам.
- Профа
- Поруке: 439
- Придружен: 08 Мар 2018 08:11
@Рокси Гледао сам. У суштини ко прати Самарђићев рад, то је то. Само што би овако нашминкана верзија могла да допре до више људи. Да народ коначно свати о каквим лажовима се ради. Или је то само утопија и иста говна и даље воде главну реч.
- Френки
- Поруке: 2711
- Придружен: 06 Мар 2018 00:51
- Место: Врање
@Профа а Самарџић је врсан стручњак за пратити :D
Све што бива и што може бити,
мени ништа није непознато,
што год дође ја сам му наредан.
- Црни
- Поруке: 115
- Придружен: 03 Апр 2018 20:20
- Место: Црна Гора
@Рокси Interesantno.
Сјеђење је опуч поред лежања.
- Профа
@Френки Па једини је који се уопште бави овом темом. Капирам да је лакше гледати Прлета и партизанску ескадрилу, али није у томе поента.
- Френки
@Профа и треба да га слушаш зато што је "једини" који се бави том темом? Лик се бави том темом и глорификује четнике као што је Булајка снимао филмове Неретве, Сутјеске, ескадриле, итд. само је овај отишао у другу крајност.
- Профа
Па само што комунизам не пропагира само Булајић. То је машинерија која 50 година ради без престанка. Лажу, мажу а земљу нам завили у црно. Убили нам национални идентитет. И дан данас они ведре и облаче. Али све то није проблем, проблем је Самарџић и његов филм од сат ипо. Који је притом и истинит. Јебеш 50 година комунистчке окупације, само не дирај Прлета и Тихог. Или је Валтер највећи проблем.
- Френки
Мени Самарџићеви филмови не представљају проблем, то можда преживелим првоборцима, разним удбашима, левичарима, кривокапићима, што се мене тиче, филм је што би ти рекао лимунадица. Самарџић, ко Самарџић није проблем, нити тема којом се он бави, камо среће па да се држава званично ухвати и позабави темом ко је више села попалио и немаца убио, али начин на који он то ради јесте проблем, исти је ко Тито и Булајић...
- Швабо
- Поруке: 60
- Придружен: 19 Апр 2020 11:28
Dobar dokumentarac PBS-a o Vijetnamskom ratu, sa opisom vaznijih bitaka i mapama, od Dien Bien Phua do pada Sajgona.
"If you set out to be liked, you would be prepared to compromise on anything at any time, and you would achieve nothing."
Margaret Thatcher
Margaret Thatcher
- Бајомир
- Поруке: 3117
- Придружен: 06 Мар 2018 02:43
Arthur "Bring the Sun to the Hun" Harris
Најбољи и најутемељенији аргумент који сам чуо о стратешком бомбардовању у 2. светском рату и случају Дрездена и слажем се у потпуности са аутором клипа.
П.С. Do it again!
Најбољи и најутемељенији аргумент који сам чуо о стратешком бомбардовању у 2. светском рату и случају Дрездена и слажем се у потпуности са аутором клипа.
П.С. Do it again!
--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
|Ово ти није требало, бајо мој!|