Васколико Просветљеније
- Мики
- Поруке: 484
- Придружен: 06 Мар 2018 00:44
- Место: Велика Србија
Васколико Просветљеније
>ТЕД
>интелектуалци
лол нигга вхат
На читавој ТЕД платформи, укључујући и онај Х канцер, има можда 5% квалитетног садржаја, остатак је нарцисоидно самозадовољавање. Теме из СТЕМ подручја су генерално ок покривене, али економија, социјална питања и остатак тема су углавном ехокомора популарног мишљења.
>интелектуалци
лол нигга вхат
На читавој ТЕД платформи, укључујући и онај Х канцер, има можда 5% квалитетног садржаја, остатак је нарцисоидно самозадовољавање. Теме из СТЕМ подручја су генерално ок покривене, али економија, социјална питања и остатак тема су углавном ехокомора популарног мишљења.
‘All humanity’s problems stem from man’s inability to sit quietly in a room alone.’ (Blaise Pascal, Pensèes, 1670)
- Качар
- Поруке: 226
- Придружен: 02 Јан 2020 00:52
- Место: Озрен
Васколико Просветљеније
Искрено на ТЕД каналу гледам само овакав тип клипова који сам послао. Одговара ми канал доста, као и већина тих неких подкаст канала и клипова зато што ми помажу да савладам енглески језик, а ако покупим још неку паметну мисао, одлично. Иначе избегавам неке теме са економијом и тим осталим глупостима, људи се иначе, да извинеш на изразу просеравају на таквим темама где год се окренемо.
burning dro on 24's
- Бајомир
- Поруке: 3117
- Придружен: 06 Мар 2018 02:43
Васколико Просветљеније
Овај клип је у тих 5% квалитетних и у њему се може чути одлични аргументи за обавезно служење војног рока, чак и за државу која нема потребе за великим резервним саставом...
--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
- Мики
Васколико Просветљеније
Овај да, можда чак и онај ђе онај ђенерал са ЦННа што прича о томе како су им клинци предебели за војску па им то утиче на националну одбрану. Али генерално, либтарди и феминисткиње.
ЕДИТ: овај главати.
ЕДИТ: овај главати.
‘All humanity’s problems stem from man’s inability to sit quietly in a room alone.’ (Blaise Pascal, Pensèes, 1670)
- Бајомир
Васколико Просветљеније
@Мики
Добар клип и добра порука предавања, али нажалост овај Хертлинг је онај усафуњали "30 година сам у војсци, а не знам како се држи пушка" тип бирократског испрдка од генерала. Кејс енд поинт:
Добар клип и добра порука предавања, али нажалост овај Хертлинг је онај усафуњали "30 година сам у војсци, а не знам како се држи пушка" тип бирократског испрдка од генерала. Кејс енд поинт:
- Мики
Васколико Просветљеније
Зар мислиш да сам заборавио на то? Зато сам и написао да је са ЦННа хахаха.
- Рокси
- Поруке: 828
- Придружен: 14 Мар 2018 00:46
- Бајомир
Васколико Просветљеније
Вратија се братина Bandit Rants и најавио да почиње поново да избацује клипове! Ако нисте упознати, овај брат је јебени боготац едитовања клиповања и аудио-визуелне стилизације, а главна тематика му је дубока филофозија, што је врло ретко на Јутјубу. Његови клипови су обавезно штиво за свакога, макар због ултра јебачког едитинга ако већ не због филозофије.
Ево неколико клипова на нама најдражу тематику:
Ево неколико клипова на нама најдражу тематику:
- Аца
- Поруке: 181
- Придружен: 02 Мај 2018 22:01
Васколико Просветљеније
Вау, како добар канал! Хвала Баџо.