Седма Уметност
- Вукашин1231
- Поруке: 101
- Придружен: 08 Јун 2018 11:55
Седма Уметност
Dokumentarni film Pitera Dzeksona o britanskoj vojsci na zapadnom frontu.
- Бајомир
- Поруке: 3117
- Придружен: 06 Мар 2018 02:43
Седма Уметност
Jackie Brown (1997)
Класични Тарантино: занимљив и непредвидљив заплет, спори ход, нелинеарна структура, пребрутална музика. Апсолутна препорука!

Класични Тарантино: занимљив и непредвидљив заплет, спори ход, нелинеарна структура, пребрутална музика. Апсолутна препорука!

--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
- Рокси
- Поруке: 828
- Придружен: 14 Мар 2018 00:46
Седма Уметност
Ево да мало допринесемо разноврсности кантине.
Oba: the Last Samurai
Филм јапанске производње који приказује стање јапанске војске на крају Другог светског рата и тврдоглавост да се предају усред предаје њиховог цара. Врхунски филм, ко воли тематику ДСР њему гарантујем да ће се свидети. Филм сам једва нашао и то на крају на јт са енглеским преводом. Ко је у могућности, препоручујем филм, таман леже уз овај кантарин.
Oba: the Last Samurai
Филм јапанске производње који приказује стање јапанске војске на крају Другог светског рата и тврдоглавост да се предају усред предаје њиховог цара. Врхунски филм, ко воли тематику ДСР њему гарантујем да ће се свидети. Филм сам једва нашао и то на крају на јт са енглеским преводом. Ко је у могућности, препоручујем филм, таман леже уз овај кантарин.
Не знам.
- Горан
- Поруке: 464
- Придружен: 10 Јан 2020 20:44
- Место: Kotor - Crna Gora
Седма Уметност
Nije ni cudo sto su izgubili rat kad su trcali sa macevin na napaljene mitraljesce. :D
Neka bude borba neprestana !!! Lovcenac
¯\_(ツ)_/¯

- Горан
Седма Уметност
Ne znam dal ko voli avantura/dramu da gleda ali mene ova serija odusevljava ... I to bi bio moj predlog za ljubitelje ovoga zanra.
Neka bude borba neprestana !!! Lovcenac
¯\_(ツ)_/¯

- Рокси
- Поруке: 828
- Придружен: 14 Мар 2018 00:46
Седма Уметност
Ево једне топле препоруке, један познати турски филм који можете наћи на сајтовима да скинете. За филм све похвале, одлично је направљен.
Не знам.
- Теча
- Поруке: 950
- Придружен: 08 Сеп 2019 19:24
- Место: Ниш
Седма Уметност
ПРЕЈАК филм. Свака препорука ко воли ову тематику
...само панк, хеви метал, само рокенрол, курве насиље и алкохол...
- Јашке
- Поруке: 167
- Придружен: 07 Феб 2020 19:22
Седма Уметност
За серију дефинитивно треба погледати Band of brothers-(2001) верујем да сте ви старији гледали то. Серија је 10 епизода други светски рат. Пошто играмо Арму.
А за филмове мораћу да размислим,па ћу их навести.
А за филмове мораћу да размислим,па ћу их навести.
- Бајомир
- Поруке: 3117
- Придружен: 06 Мар 2018 02:43
Седма Уметност
Људи, помињао сам у дружењу на Тимспику већ пар пута, али ево да и овде препоручим сајт Letterboxd.com. Сајт направљен за филмофиле, где можете саставити листу гледаних филмова, стављати филмове на "watchlist" за гледање, оцењивати исте, водити дневник, пратити друге људе, добијати препоруке за добре филмове итд.
Чак и ако вас мрзи да попуњавате профил са филмовима које сте гледали, у најмању руку је много корисна та "watchlist"-a, никад више нећете да се премишљате јао шта бих да гледам или да не можете да се сетите како се зове неки филм који вам је неко препоручио. Све је то ту на два клика доступно.
Ево и мој профил, ако би некога занимало
: https://letterboxd.com/Bajomir/
Чак и ако вас мрзи да попуњавате профил са филмовима које сте гледали, у најмању руку је много корисна та "watchlist"-a, никад више нећете да се премишљате јао шта бих да гледам или да не можете да се сетите како се зове неки филм који вам је неко препоручио. Све је то ту на два клика доступно.
Ево и мој профил, ако би некога занимало
![стварно ћу некога да натрем >IB]]](./images/smilies/stvarno%20cu%20nekoga%20da%20natrem.png)
- Горан
Седма Уметност
Cek ovo je tvoj profil
ja sam sve mislio da je to Stefke