АрмА је најпопуларнији ратни симулатор у играчком свету, првенствено због веома малих ограничења по питању величине, врсте и нивоа реализма ратних сценарија. Наша заједница се труди да то максимално искористи и да се фокусира на тактички напредан, суров реализам и стога се очекује се од потенцијалних регрута да имају бар основно познавање механика саме игре. Уколико је регрут нов у "Арми" или уопште у свету "мил-сима", њему ће се посветити посебна пажња, а обука и пријем у заједницу морају бити знатно дужи, о чему ће крајњу реч имати инструктори који са њим буду радили. Такође, да би регрут уопште могао да конкурише за пријем у заједницу, он мора да задовољава следеће пред-услове:

- да је старији од 18 година
- да поседује оригиналну копију игре “АrmA III”
- да поседује слушалице, микрофон и довољно јак компјутер

Ако регрут испуњава ове пред-услове, следећи кораци приступању [које можете наћи на дну ове странице] су:

- испуњавање званичног формулара за пријем
- регистрација на нашем Форуму
- упознавање са званичним правилником понашања заједнице
- преузимање модова са наше колекције на "Стим Воркшопу"

Сваки нови регрут ће бити директно контактиран преко Стима и позван на информативни разговор, након којег ће му бити заказан термин за основну обуку, коју он мора проћи да би постао члан заједнице и заиграо са нама. Циљ обуке је да регрут стекне основно знање, које је потребно за играње наших мисија, у шта спадају специфични аспекти гејмплеја наших модова, посебни стандарди и протоколи наше војне доктрине, напредне пешадијске и специјалистичке тактике итд. Након што регрут прође целу процедуру и заврши обуку, он ће бити у потпуности оспособљен да игра Арму као прави професионалац, а након прве успешно одигране операције ће бити званично примљен и добити чланство у заједници, као и приступ свим нашим унутрашњим медијима, мрежама и ресурсима.

Видимо се на терену, војниче!

ts3.armasrbija.rsУколико вам је потребна било каква помоћ, свратите на наш ТС3 сервер или нас контактирајте на administracija@armasrbija.rs.